Degustační večer s Luďkem Munzarem
Je již dobrou tradicí u nás v Pivovaru, že začátkem roku připravujeme speciální degustační menu s některým z významných českých šéfkuchařů. Nejinak to bude letos. V pátek 22. února od 18:00 tak můžete v restauraci Sladovna zažít degustační večer s šéfkuchařem Luďkem Munzarem. Svoje renomé získal Luděk Munzar zejména v restauraci Miami Beach Caffe&Restaurant na slunné Floridě, kde si vybudoval zasloužený respekt místních kritiků a médií. Nyní působí jako šéfkuchař restaurace Le Jardin v Českém Krumlově, která patří k 20 nejlepším restauracím v celé ČR.
Pro vás si Luděk Munzar připravil menu střižené na míru pivovarskému prostředí, avšak s prvky mezinárodní kuchyně a světově uznávané molekulární gastronomie.
MENU
Amouse bouche
Marinované hovězí plátky, kyselá cibulka, konfitovaný žloutek, drcená topinka
Zvěřinová kroketa, česnekové pyré, marinované šalotky, omáčka ze Cideru
***
Hovězí consommé, zeleninové gely, slaninový knedlíček
***
Marinovaná treska s celerovo-vanilkovým quinoa, chilli houba, rakytník
Pomalu dělaný bok ze selátka, zelí, avokádo, křen, bramborový fondant, slaninová omáčka
***
Dezert servírovaný na stůl (pivní zmrzlina v tekutém dusíku, karamelová smetana, domácí ovocné pyré, ovoce, čokoládová hlína, sušenky)
Cena degustačního menu je 1.290,- Kč/osoba. Vouchery na degustační večer jsou ke koupi v restauraci Sladovna.
Degustační menu lze nakombinovat do balíčku s ubytováním v hotelu Kleis a prohlídkou pivovaru. Cena 2.880,- Kč/ jednolůžkový pokoj, 4.470,- Kč/ dvoulůžkový pokoj. Ceny jsou uvedeny vč. snídaně a DPH.
Při zakoupení balíčku či samotného degustačního menu získáte 10% slevu při další návštěvě restaurace Sladovna a 10% slevu na ubytování v hotelu Kleis (při rezervaci na min. 2 noci).